Δήμοι και φιλοζωϊκές

Το getapet.gr αποτελεί την πρώτη πλατφόρμα ολοκληρωμένης διαχείρισης αδέσποτων σκύλων, από το στάδιο της αρχικής καταγραφής ενός ζώου, έως το στάδιο της προβολής για υιοθεσία, αλλά και της τήρησης μητρώου υιοθεσιών. Την ευθύνη για τη διαχείριση των αδέσποτων σκύλων, με βάση το Νόμο 4039/2012, έχουν οι Δήμοι και κατ’ επέκταση τα  συνεργαζόμενα με αυτούς Νομικά πρόσωπα (π.χ. Νοσοκομείων, Φιλοζωϊκών οργανώσεων, κλπ).
 
Με καινοτόμο σχεδιασμό, προηγμένες λειτουργίες και διαδικασίες που συμβαδίζουν με τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες κάθε Δήμου, το getapet.gr αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την ολοκληρωμένη διαχείριση των αδέσποτων σκύλων, αλλά και την κεντροποιημένη τήρηση όλων των πληροφοριών για κάθε ένα ζώο ξεχωριστά. To getapet.gr παρέχει:
 
Μητρώο αδέσποτων
μία πλήρη καρτέλα (ψηφιακό φάκελο) και δυνατότητα διαχείρισης από τον Δήμο ή τις Φιλοζωϊκες που έχει εξουσιοδοτήσει.

Προβολή για υιοθεσία
ώστε κάθε ζωάκι να έχει την δική του ελκυστική και πλήρη παρουσία στο διαδίκτυο και να διευκολύνεται η επικοινωνία ανάδοχης οικογένειας με τον φορέα.

Μητρώο υιοθεσιών
για να τηρούνται πλήρη στοιχεία του ζώου, αλλά και της οικογένειας που το υιοθέτησε.

Μητρώο ζώων σε Νοσοκομείο
για να υπάρχει ανά πάσα στιγμή έλεγχος όλων των ζώων που νοσηλεύονται, των πράξεων που γίνονται και της τρέχουσας κατάστασης.
 
Πλήρη ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα του Δήμου
ώστε να εμπλουτίζεται διαρκώς το περιεχόμενο και να αυξάνεται η χρηστικότητα της ιστοσελίδας του Δήμου, καθιστώντας την σημείο αναφοράς των πολιτών.

Τώρα οι Δήμοι μπαίνουν στο getapet.gr, εύκολα!

Κάθε Δήμος της χώρας μας, μπορεί να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά με το getapet.gr ή τηλεφωνικά με την εταιρεία AVMap GIS AE (τηλ. 2108056321-5) και να πάρει άδεια χρήσης για την πλατφόρμα. Μετά ο Δήμος και οι Φιλοζωϊκές οργανώσεις (που θα ορίσει ο Δήμος), μπορούν να αιτηθούν τη δημιουργία «χρηστών» που θα μπορούν να διαχειρίζονται την πλατφόρμα getapet.gr. Δηλαδή, θα μπορούν να καταχωρούν απεριόριστο αριθμό ζώων, με πλήρη στοιχεία, να δημοσιοποιούν ένα ελκυστικό προφίλ για την υιοθεσία κάθε ζώου, να τηρούν μητρώο για τα υιοθετημένα ζώα, ξεχωριστή λίστα για ζώα που χρήζουν παρακολούθησης και άλλες ευκολίες καταγραφής και διαχείρισης.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας.
 
AVMap GIS AE
Ανώνυμη Εταιρεία Ψηφιακών Εφαρμογών
Λεωφ.Μαραθώνος 77, Πικέρμι, Ατικής
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.κέντρο: 210 8056321 - 5